Cool & Fris op vakantie!

Gaat u binnenkort op vakantie met het hele gezin? Ga goed voorbereid op weg en laat uw airco controleren samen met uw interieurfilter. Zo komt u ‘Cool & Fris’ op uw bestemming aan!

 

De airco in uw auto verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. U houdt het hoofd koel en hebt beter zicht rondom – wel zo veilig! Maar wist u dat een slecht onderhouden airco bacteriën en schimmels veroorzaakt? Bovendien ruikt een airco die u niet regelmatig onderhoudt op den duur niet zo fris meer. Daarom is het zaak dat u uw airconditioning goed laat onderhouden. Verklein de kans op bacteriën, schimmels en defecten en laat ons de aircoservice uitvoeren.

 

Aircoservice checkpunten

De aircoservice bestaat uit:

  • Legen van het systeem
  • Vacumeren
  • Lek- en druktest
  • Diagnose stellen
  • Bijvullen koudemiddel

 

 

Vergeet uw interieurfilter niet

Het interieurfilter, ook wel het pollenfilter genoemd, zit in bijna iedere auto. Het filter zuivert de buitenlucht die via het verwarmings- en ventilatiesysteem in het interieur wordt gevoerd. Maar, net als bij andere soorten filters raakt ook het interieurfilter na verloop van tijd verzadigd. Meestal na één jaar of 15.000 gereden kilometers. Dan is het de hoogste tijd om hem te vervangen voor een nieuw exemplaar van Bosch.

 

Ga voor zekerheid: kies voor onze Pechhulp

Als u op autovakantie gaat is pech onderweg één van de laatste dingen waar u op zit te wachten. Neem het zekere voor het onzekere en sluit de Pechhulp van Bosch Car Service af. Wij hebben het juiste pakket reeds voor u samengesteld:

 

Pakket Auto's t/m 107 maanden Auto's van 108 maanden of ouder
Binnenland € 31,50 € 57,50
Binnenland + Europa € 41,75 € 76,50
Binnenland + Europa + Vervangend vervoer1 € 54,- € 89,-
Binnenland + Europa + Vervangend vervoer1 + Aanhangermodule2 € 69,50 € 105,-

 

1Alleen af te sluiten i.c.m. Europa-dekking. 2 Voor uw caravan, vouwwagen of bagagewagen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en btw.

 

Daarom bij Bosch Car Service Wheagan

Brengt u uw auto bij ons voor regulier onderhoud? Vraag bij de onderhoudsbeurt naar de aircoservice, dan controleren wij de werking van uw airco gelijk tijdens onze werkzaamheden. Wij beschikken over een speciaal controle- & onderhoudsprogramma voor aircosystemen, uitgevoerd door onze airco-specialist.

 

Weet u niet zeker of de airconditioning en het interieurfilter in uw auto onderhoud behoeven? Of wilt u juist een afspraak maken? Neem dan contact met ons óf plan direct online uw afspraak!